Social Media Support voor elke KMO

Anno 2021 is uw aanwezigheid op Social Media geen keuze meer. De markt zit middenin een digitale transformatie. Uw aanwezigheid op Social Media hoeft geen duizenden euro's te kosten.

• Heeft u een Social Media plan?
• Wat zijn uw verwachtingen?
• Hoe organiseert u dit zelf of in partnership met ons?
• Hoe berekent u hier een ROI op?

Van webchat, whatsApp ondersteuning tot op basis van de door u 2-wekelijks aangeleverde content, korte selfmade videos en fotos, maken wij een passende aansprekende post. Onze expert bepaalt de slogan of titel en bedenkt de juiste trigger vragen om de aandacht te trekken, ook u kan participeren in het doorgeven van credo's, inhoudelijke tekst zodat we samen tot een mooie post creatie komen. Wij ontzorgen u hierin maximaal en dat betekent ook we alle vormen van reactie op de post zullen behandelen en vertalen naar sales of commerciële afspraken met uw verantwoordelijke.

Vrijblijvend advies
Ster symboolSter symboolSter symboolSter symboolSter symbool
Klanten beoordeling van 4.6/5
Meer als 50.000 leads gegenereerd
Gegarandeerde resultaten
Waardecreatie in elk contact
De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
Vergaand partnership
Verbinden met ons netwerk en bijdrage aan uw procesvebeteringen

Wat versta je hieronder?

Sales dat net iets anders is

Mee met Gen Z - Bereikbaarheid!

Een steeds groter wordend deel van uw prospects en klanten bevinden zich op Social Media. Bereikbaar is meer dan bellen alleen, chat communicatie is het nieuwe bellen. Lokale naamsbekendheid

Ontzorging

De kunst van Social Media posts maken en de reacties daarop opvangen is op zich geen rocket science echter wordt de prioriteit en gegeven tijd om dit structureel uit te voeren zwaar onderschat door KMO's. Wij ontzorgen je van de Sociale media gedeelte.

Proactieve webchat = Sales Boost!

Uw prospect of klant blijft hangen op een bepaalde pagina van uw website, er is interesse, een vraag, een twijfel, wat het ook is, het is juist dat moment om een vriendelijke chat aan te bieden van hulp. De strategie van uw proactieve chat communicatie, bijvoorbeeld snelheid, service dan wel sales insteek bepalen we samen.

Lokale naamsbekendheid

Social Media marketing zorgt niet altijd voor directe Sales maar creëert wel vertrouwen en naamsbekendheid. Wat ervoor gaat zorgen dat de drempel lager ligt bij de prospect. U kan doelgericht en geo-lokaal gaan targetten op uw ideale doelgroep. Met onze aanpak kan je economisch en laagdrempelig een 1ste stap maken in de wereld van digitale marketing.

Kracht van herhaling

Consistent digitaal aanwezig zijn zorgt voor een bepaalde herkenbaarheid. Dit zorgt voor vertrouwen en laagdrempeligheid bij de prospects. Blijf "on top of mind" bij uw ideale doelgroep. Zodat wanneer deze een dienst of product zoals die van u wilt kopen, als 1ste aan u denkt. Als u een barst in uw autoruit heeft, aan wie denkt u als eerste? Dit is de kracht van herhaling!
Vrijblijvend advies

Altijd bereikbaar, hoe werkt dat?

We bieden gedurende de werkdagen uw klanten en prospects een persoonlijke bereikbaarheid aan. Na openingstijd verzamelen wij berichten via een automatisch chatsysteem. Deze instellingen kunnen op maat ingesteld worden. Maak digitaal communiceren persoonlijk door middel van een WhatsApp-connectie, live Facebook Messenger bericht, Instagram en/of webchat gesprek. Hedendaagse klanten en prospecten willen kiezen hoe ze met u communiceren. Zoals u ziet, vele communicatiekanalen. Echter hebben wij het gemakkelijk voor u gemaakt, we hebben all-in tarief om u volledig te ontzorgen. Neem contact met ons op, om te ontdekken hoe dit voor u gaat werken.
Vrijblijvend advies
Enkele partners in een notendop
Logo Tunify

Op zoek naar een boeiende job?