Partnership met Connect4u

Van gevulde agenda’s voor jouw vertegenwoordigers, het telefonisch afsluiten van een contract, klantendienst of customer care tot webchat ondersteuning. Dit zijn enkele voorbeelden van hoe wij onze partners ondersteunen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vrijblijvend advies
€9,7m
Meerwaarde aan klantomzet gerealiseerd
7k+
Leads die geconverteerd werden voor onze klanten.
REFERENTIES

Schakel naar Connect4U

Van gevulde agenda’s voor jouw vertegenwoordigers, het telefonisch afsluiten van een contract, klantendienst of customer care tot webchat ondersteuning. Dit zijn enkele voorbeelden van hoe wij onze partners ondersteunen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Ons doel? Samen jou onderneming nog sucessvoller maken!

Wat zeggen onze partners over de samenwerking?

Ster symboolSter symboolSter symboolSter symboolSter symbool
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.9/5

"Connect4U is een jong en enthousiast no-nonsense team met een persoonlijke benadering van de klant. Ze kunnen zich snel inleven in de geschetste omgeving en zorgen voor resultaat binnen het afgesproken budget. We kunnen terugblikken op fijne samenwerking."

Nico Standaert
Sales Director, TotalEnergies

"Vanaf het 1ste moment hadden wij van Group Bruno een zeer goed gevoel bij de persoonlijke aanpak van Connect 4U. Ze denken echt mee met je zaak en hebben hetzelfde doel voor ogen. Tijdens de samenwerking spelen ze ook zeer kort op de bal en zijn zeer dynamisch om te schakelen in bepaalde situaties. Op dit moment zijn wij bezig en ons 2de project en dit zal zeker niet ons laatste zijn."

Luca Bruno
Zaakvoerder, Group Bruno

"Toen Connect4u ons contacteerde hadden we eerst een wantrouwig gevoel. Die gevoel is na ons eerste ontmoeting snel verdwenen en we gingen over naar een prachtige en succesvolle partnership. De naam Connect4u reflecteert duidelijk hun manier van werken. Ze luisteren naar uw noden en wensen EN (met de kerst op de taart) durven ze zelfs de lijn door te trekken, door méér info, tips en tricks te geven die ervoor zorgen dat uw bedrijf succesvoller wordt."

Ismail Tabla
CRO, H&S PowerSolutions
Geweldig bedrijf met zeer inspirerende leiders die weten waar het allemaal om draait; De mensen ! Degenen die al het harde werk doen, dag in, dag uit! De dankbaarheid jegens hun collega's houdt hen gaande en groeiend en maakt hen uiteindelijk een zeer succesvol bedrijf! Het beste deel is dat het nog maar het begin is! Ik wens het hele team en de crew heel veel succes!
Cherroud, Google recensie
Klanten beoordeling van 4.6/5
Agent voor logo

Op zoek naar een boeiende job?